Ingela Ekebro har varit på plats som VD ett tag och här får du lära känna henne lite bättre.
Vi ställde fem snabba frågor för att få reda på vem hon är.

Vad var det som lockade mest med ditt nya uppdrag som VD?
Flera saker lockade, men en är att få ta aktiv del i att fortsätta bygga Biometrias verksamhet baserat på all kompetens som bars med från våra fyra ursprungsbolag. Även att få vara med och bidra till den fortsätta utvecklingen av Biometrias viktiga uppdrag till att bli än mer effektivt och korrekt lockade. Och såklart även bygga vidare på vad vi gör idag och utveckla än mer värde i våra tjänster.

Vad blir din viktigaste uppgift som vd för Biometria?
Min viktigaste uppgift är att tillsammans med Biometrias övriga ledning ge förutsättningar för alla duktiga medarbetare i organisationen att göra ett bra jobb.

Vilka erfarenheter har du tagit med dig från industrin?
Jag har alltid haft ett stort intresse av att utveckla verksamhet, att ständigt försöka flytta fram positionerna. Det vi gör idag kan vi alltid göra bättre imorgon, för förutsättningarna ändrar sig och verktygen förbättras. En annan ska jag lärt mig är att om man ska lyckas med vad man förutsätter sig behöver man jobba tillsammans. Allas bidrag och engagemang behövs i hela verksamheten för att nå resultaten man strävar efter.

Välj tre ord som beskriver ditt ledarskap.
Oj, det är det nog andra som kan svara bäst på, men jag tycker att jag är målinriktad, rätt strukturerad och ganska energisk i att uppnå resultat.

Vem är Ingela utanför jobbet?
Jag lever själv och har en dotter på 21, Jennifer, som pluggar på Mittuniversitetet, jag har en sommarstuga som jag tillbringar rätt mycket tid i, jag gillar att läsa även om det nu mest blir på semestern. Jag umgås annars med vänner och familj och när det blir möjligt igen reser jag gärna. Jag tycker om att röra på mig och promenerar gärna i skog och mark.

Ingela Ekebro, VD Biometria