Biometria lanserar ny webbplats

Nu lanserar vi vår nya webbplats. Webbplatsen har fått en ny design, med ett responsivt gränssnitt och är lättnavigerad och användarvänlig – allt för att besöket ska bli så enkelt och smidigt som möjligt.

Den 30 november lanseras webbplatsen. Innehållet har strukturerats om och anpassats enligt moderna webbriktlinjer, det går snabbare att hitta just den information du söker. För att ytterligare förenkla för dig som användare har vi slagit samman flera äldre webbplatser till en vilket ger dig en kanal in till Biometria. De äldre webbplatserna (t ex viol3.se) kommer att finnas kvar under en övergångsperiod och med hänvisning till vår nya webb.

Webbplatsen finns på en ny teknisk plattform som gör det lättare för oss att hålla sidorna uppdaterade och aktuella – nu och i framtiden.

− Det viktigaste har varit att ha fokus på användarnas behov och att samla ihop de gamla webbplatserna till en enda och förenkla oavsett vad syftet med besöket på biometria.se är. Vår webb är en mycket viktig kanal och det är här våra kunder nu, från en och samma plats, smidigt kan logga in till Violweb, VIOL 3 eller Biometria Utbildning, säger Ulrika Sten, kommunikationschef på Biometria.

- VIOL 3 programmet har deltagit i det intensiva arbetet att utveckla Biometrias externa hemsida. Där vi initialt lagt mest krut på att belysa de viktigaste områdena gällande affärsnytta och kommande funktionalitet inom VIOL 3. Jag är både glad och stolt över det innehåll vi levererat och skapat på hemsidan, säger Per Johansson, programchef VIOL 3.

Mirror är Biometrias samarbetspartner i arbetet med den nya webbplatsen. Vi vill rikta ett stort tack till Mirror för ett effektivt och välfungerande samarbete.

Vi hoppas att du vill utforska vår nya webbplats och att du gillar vad du ser. Du får mer än gärna dela den vidare. Om du har frågor som rör biometria.se är du självklart välkommen att höra av dig till oss.

Ulrika Sten, kommunikationschef
ulrika.sten@biometria.se

29 Nov 29 Nyheter