VIOL 3: Kundtestmiljön AT1 stängd för tillfällig utbyggnad av prestanda

Kundtestmiljön AT1 stänger den 30/4 kl. 16.00 och öppnas så snart som möjligt den 2/5, dock allra senast 08.00 den 3/5. Läs mer

Starttid 2024-04-30 kl. 16:00 Sluttid 2024-05-03 kl. 08:00

Ny chef för leveransområde Omläggning från maj 2023

VIOL 3-programmet får från den 2 maj 2023 en ny chef för leveransområde Omläggning då Jonas Fagerström väljer att gå vidare till en VD-roll i ett annat företag. Jonas ersätts av Nils Eriksson Sundström som redan nu börjar arbeta parallellt med Jonas för en sömfri överlämning för att verksamheten ska vara opåverkad. Jonas är kvar i programmet till milestone Driftsättning är levererad i sommar. Nils har lång erfarenhet från verksamhetsorienterad IT, implementationer och processutveckling samt en gedigen vana från att leda och styra program- och projektkontor. 

− Nils har arbetat tillsammans med mig i olika omfattande affärssystemsimplementationer med komplexa miljöer och affärsprocesser med goda resultat, både inom IT och förändrade arbetssätt. Nils kommer att tillföra flertalet praktiska erfarenheter vid skifte till VIOL 3 och bidra till ännu högre kvalitet i programmets leveranser, säger programchef Per Johansson. 

− Fokus för Nils är under 2023 att säkerställa att alla omläggningsaktiviteter i det pågående arbetet möjliggör att vi levererar på de uppsatta milstolparna för året. Jag är mycket glad att ha Nils ombord samtidigt som jag vill uttrycka min och programledningens stora uppskattning för det arbete som Jonas gjort i programmet, säger Per.

​​​​​​​Nils är placerad vid huvudkontoret men kommer frekvent att vara på kontoret i Sundsvall och så mycket som tjänsten kräver.

Nils Eriksson Sundström

10 Feb 10 Nyheter VIOL 3