VIOL 3: Kundtestmiljön AT1 stängd för tillfällig utbyggnad av prestanda

Kundtestmiljön AT1 stänger den 30/4 kl. 16.00 och öppnas så snart som möjligt den 2/5, dock allra senast 08.00 den 3/5. Läs mer

Starttid 2024-04-30 kl. 16:00 Sluttid 2024-05-03 kl. 08:00

Förändring inom Forest Storm

Fram tills nu har våra Affärskonsulter haft projektansvar över kunder från olika kundgrupper. Från och med den 15:e maj kommer vi att genomföra en förändring som innebär att varje kundgrupp kommer få en samordnare (Affärskonsult) i stället som ansvarar för de ingående kundprojekten i den kundgruppen, och genom att göra den här förändringen kommer vi att kunna bibehålla en hög kvalitet i att stötta er som kunder i övergången till VIOL 3.

Varför gör Forest Storm om sitt arbetssätt?
Forest Storm står inför vissa utmaningar i att kunna bemanna rätt, vi har också under den tid vi bedrivit kundprojekt dragit en del lärdomar i hur vi organiserar oss mest effektivt och hur vi kan arbeta på ett smartare sätt.

Genom att en Affärskonsult kommer hantera en kundgrupp kommer vi kunna;

  • Kartlägga behov tidigare och stötta en mer homogen kundgrupp
  • Initiera fler aktiviteter inom en kundgrupp, vilket gör att kunderna kommer kunna nyttja varandra bättre
  • Få en kortare sträcka från kund till programledning (styrgrupp, styrelse) med tydligare rapporteringsansvar

Vad blir samordnarens roll jämfört med Affärskonsulten vi har idag?

Samordnaren (som är en Affärskonsult) kommer fokusera på att stötta ditt kundföretag i planering, test, lösningsdialog och progress. Vi lyfter därmed bort personberoendet av supportansvaret för en Affärskonsult till samtliga tjänstespecialister.
För att öva inför Go-Live kompetenshöjer vi nu inom Kundservice och besvarar era supportfrågor vilka ni registrerar på Mina Sidor på www.biometria.se

Hur sker överlämningen och när får jag träffa min nya Affärskonsult?
Affärskonsulterna kommer de kommande veckorna att kontakta ditt företag för att göra en så smidig överlämning till den samordnande Affärskonsulten för din kundgrupp som möjligt. Detta sker individuellt per kund.

 

 

Öppet möte

På fredag 2023-04-28, 09.00-09.50 kommer vi berätta mer ingående kring förändringen, varför den görs samt att du har möjlighet att ställa frågor.
Du deltar på mötet genom att klicka här, ingen föranmälan krävs.

För mer information, kontakta

Tomas Karlsson, Chef Forest Storm
Amanda Lundberg, koordinator Forest Storm
Karin Hjern, projektledare Forest Storm

 

27 Apr 27 Nyheter VIOL 3