Ny utbildningsplattform lanserad

Nu har vi lanserat vår nya utbildningsplattform Biometria Utbildning. Samtidigt uppdaterar vi våra e-utbildningar och får genom den nya utbildningsplattformen ännu bättre möjligheter att erbjuda utbildningar av hög kvalitet till våra kunder.

Lärande och ny kunskap är grundläggande för många verksamheter. Det är viktigt att lärandet både blir pedagogiskt och inspirerande för den som ska lära sig något nytt. Behöver du eller dina medarbetare öka kunskapen i specifika ämnen som rör skog och mätning erbjuder Biometria Utbildning både lärarledda utbildningar och e-utbildningar.

Detta erbjuder den nya utbildningsplattformen:

  • Ny och uppdaterad utbildningskatalog. Köp av nya utbildningar och anmälan av deltagare sker på www.biometria.se/utbildning
  • Skicka in en intresseanmälan för att bli kontaktad av en utbildningsansvarig som bokar ett utbildningstillfälle för ditt företag
  • Befintliga deltagare i vårt tidigare system “Väx hos oss” läggs över av Biometria till det nya systemet
  • Användare loggar in enkelt med BankID.
  • Utbildningshistoriken är personlig. Deltagaren  kan ladda ned sina utbildningsintyg för att visa eventuella uppdragsgivare.
  • De företag som vill kunna följa upp medarbetarnas utbildningshistorik kan beställa en prenumeration av utbildningshistoriken via utbildning@biometria.se.

Startsida Biometria Utbildning

Feedback från utbildningskunderna
Inför uppdateringen av våra e-utbildningar, frågade vi de befintliga utbildningskunderna i vårt tidigare system “Väx hos oss” om synpunkter. Vi fick mycket bra respons som var till stor hjälp i att utveckla våra e-utbildningar till det bättre. Tack till er som tog er tid att besvara undersökningen, alla synpunkter har varit mycket värdefulla.

Information till deltagare
Från och med nu når du de uppgraderade utbildningarna via biometria.se/utbildningar. Du som varit deltagare i vårt tidigare system “Väx hos oss” loggar enkelt in med hjälp av BankID. Alla befintliga deltagare har fått information om övergången via den e-postadress som är registrerad i “Väx hos oss”. De e-utbildningar som inte är slutförda kommer att läggas över till användarens nya konto under mars månad. Dessa utbildningar får man då genomföra i sin helhet på den nya plattformen (detta gäller utbildningar som har köpts de senaste 12 månaderna).

Välkommen till Biometria Utbildning!

Kontakt
Maila oss gärna om du har några frågor så hjälper vi dig utbildning@biometria.se.