Fem snabba frågor till vår nya marknadschef Anna Forshell

Lär känna Anna Forshell som i början av juni tillträdde tjänsten som marknadschef på Biometria. Här svarar hon på några snabba frågor.

Välkommen till Biometria Anna! Nu har du hunnit vara hos oss några veckor, hur har din första tid varit?

Intensiv och jätterolig! Jag har mötts av en organisation som är väldigt kunnig och har ett fantastiskt driv. Det finns en stark drivkraft att erbjuda våra kunder bättre lösningar, vilket vi tillsammans ska bygga vidare på. Jag är otroligt tacksam över det varma välkomnandet jag har fått av medarbetare, kollegor, kunder, medlemmar och våra ägare, så stort tack till er alla!

Vi är många som inte än hunnit träffa dig.
Vem är Anna Forshell?

Genom åren har jag främst arbetat med marknad och försäljning inom skogsindustrin. Jag har ett stort intresse av att bygga organisationer som kan driva förändring och bidra till kundens lönsamhet. Det har gett mig en del insikter i förändringsledning som jag ser framemot att utveckla tillsammans med organisationen. Som person är jag väldigt engagerad och gillar att utmana och utmanas.

Privat så går tiden till familjen och vi spenderar gärna vår tid tillsammans med massor av roliga aktiviteter.

De senaste åren har präglats av mycket förändringar inom företaget och marknadsavdelningen är på plats sedan årsskiftet. Vilka blir de viktigaste frågorna framåt för dig och din ganska stora avdelning?

Att säkerställa att övergången från VIOL 2 till VIOL 3 blir kontrollerad och stabil, både för våra kunder och alla medarbetare på Biometria. Men vi måste också blicka framåt och sätta en organisation som kan driva förändringen framåt. VIOL 3 kommer ge branschen möjligheter till utveckling och det är vårt uppdrag inom marknad att driva den.

Vad kommer att bli den största utmaningen för oss?

Förändringen som vi står inför är komplex och kommer påverka en hel bransch. För oss gäller det att vara lyhörda för kundernas behov och vara tydliga med vad vi kommer att leverera. Att vi ska leverera VIOL 3 med kvalitet och i tid har högsta prioritet men vi måste också lägga ett stort fokus på att säkerställa att organisationen nu blir redo att ta emot projektet på ett kontrollerat sätt. Vi behöver förhålla oss till vad vi kan påverka och där ska vi lägga all vår kraft och energi.

Vad inspirerar dig mest i ditt arbete?

Mötet med nya kollegor, medarbetare och kunder har alltid inspirerat mig. Att nu få lära känna vår affär och tillsammans få utveckla smarta, lönsamma och hållbara tjänster för branschen är något jag ser fram emot!

Slutligen, vad gör du en ledig sommardag?

Det blir med familjen och nära vänner, gärna med aktiviter i anslutning till vatten.

 

Anna Forshell

Anna Forshell

Marknadschef

08 Jul 08 Nyheter