Lediga tjänster

Vi behöver bli fler för att kunna möta upp våra kunder i vardagen, och vi hoppas att du som också brinner för skogen och skoglig råvara vill bli en av oss. Här kan du läsa mer om våra lediga tjänster.

Chef kundservice till Biometria

Kundservice har som huvuduppgift att ge rådgivandesupport, stöd samt utbildning inom de IT-tjänster Biometria erbjuder. Vi har kompetens inom alla våra tjänsteområden. Supporten sker genom telefon, epost samt personliga möten. Vårt uppdrag innebär att skapa och upprätthålla goda relationer internt och externt, samt hålla en hög servicenivå utifrån vårt tjänsteutbud. Utifrån kundernas behov anpassar vi vårt erbjudande och stöd. Vidare ansvarar vi för processen för incidenter samt behörighet till våra tjänster.

Tillbaka till listan

Infrastrukturtekniker med fokus inom nätverk och säkerhet

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Genom vårt verksamhetsområde IT driver vi den digitala utvecklingen för hela skogsnäringen.

Vi skapar möjligheter inom digitalisering, bland annat genom Biometria Labs, vår avdelning för innovation där vi testar ny teknologi. Biometria ligger i teknisk framkant bland annat inom att utveckla utifrån Microsofts koncept Azure. Vi arbetar med agilt förhållningssätt och merparten av verksamhetsområdet IT finns vid vårt kontor i Sundsvall.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden. Den agila metodiken, som omfattar både kravställning och systemutveckling, vill vi fortsätta att utveckla.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens - det är bra att vi är olika!

Vid en anställning skapar vi en plan för dig för att du ska få så bra introduktion som möjligt till vår organisation, arbetssätt och plattform.

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillsammans med kollegor arbeta i befattningen infrastrukturtekniker med fokusområde inom nätverk och säkerhet, där du dagligen både löser problem och bidrar till förbättringar och utveckling utifrån nya behov. 

För att leverera kvalitativ drift, ställer vi höga krav på våra tekniska miljöer och arbetar med tekniska lösningar från bl.a. Check Point, Cisco, Cisco Meraki, F5, Pulse Secure samt samt infrastrukturella komponenter i Azure.

För närvarande genomför vi en större systemförnyelse av det gemensamma system som hela skogsbranschen använder sig av, Virke Online (VIOL) med en molnstrategi och Microsoft Azure.

Beredskap i tjänsten ingår.

Vem är du?
Förutom att vara en duktig nätverkstekniker, med några års erfarenhet, tror vi att du utmanas av att ständigt göra saker smartare och bättre. Nyfikenhet motiverar, kreativitet engagerar och lagspelet tillsammans med dina kollegor är en självklarhet och naturlig del av din vardag där ni tillsammans skapar framgång. Du trivs med att vara del av ett team men är också självgående och drivande inom ditt område.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad tror vi att du har med dig?
  • Goda kunskap om routing/switching inom datacenter
  • Erfarenhet av lastbalansering, VPN-lösningar och brandväggar
  • Automation som en naturlig del i tankesättet
  • Erfarenhet att skriva kod i minst ett språk/scriptspråk
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Erfarenheter inom Cloud är meriterande

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att både påverka och utveckla för framtiden.

Vi ligger i teknisk framkant och bygger nästa generations systemstöd med hjälp av molnplattform, primärt i Microsoft Azure. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara – det är bra att vi är olika!

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Rekrytering och intervjuer kan komma att hållas löpande. Så tveka inte att skicka in din ansökan, dock senast den 2022-05-15.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor:
Enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Anställningens omfattning: Heltid
Upplysningar om anställningen lämnas av: Martin Grubb, 010-228 50 39.

Fackliga representanter: Marie Söder, Unionen, tfn 010-228 51 39 och Jens Nordenberg, Akademikerföreningen, tfn 010-228 51 16.

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (imy.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/86
Kontakt

Martin Grubb
070-3684866

Publicerat 2022-04-12
Sista ansökningsdag: 2022-06-19

Tillbaka till listan