Vi söker fler medarbetare!

Utveckling/IT på Biometria behöver dig

Vill du bidra till en digital revolution i skogens värdekedjor?

Vårt erbjudande

Vi letar efter dig som har ett passionerat intresse för ditt yrke, som gillar att lösa kluriga utmaningar och vill pyssla med teknik som ligger i framkant.
Har du en gedigen och mångårig erfarenhet eller saknar det men är kunskapstörstig och lär dig snabbt? Vi värdesätter olikheterna i erfarenheter, kunskap och synsätt och ser det som byggklossar i en lärande organisation. Vi söker både dig med IT-bakgrund och dig med erfarenhet från skogsindustrin och intresse för systemstöd.

Inom verksamhetsområdet Utveckling/IT i Sundsvall händer det spännande saker då vi arbetar med en stor systemförnyelse av verksamhetssystemet VIOL. Vi tar även nästa steg i den digitala kedjan genom att titta på att automatisera processen med hjälp av machine learning och AI.

Inom respektive tjänsteområde arbetar Tjänsteutvecklare sida vid sida med de agila utvecklingsteamen. Teamen har ett helhetsperspektiv och tar hela ansvaret för planering, arbetsfördelning och genomförande av utvecklingsprocessen inom det tjänsteområde som du stödjer. IT-utvecklingen sker både i backend- och frontendmiljö. Även miljöhantering i form av script, deployment och API:er, tekniska utredningar samt arbete med systemarkitektur förekommer.

Som Tjänsteutvecklare på Biometria jobbar du tätt ihop med företagen inom skogsindustrin och omsätter deras behov till konkreta lösningar i olika systemstöd för avverkning, transport, mätning och redovisning.

Ett ledord för vårt förhållningssätt och ledarskap är tillit. Alla ska ha det utrymme man behöver för att kunna utföra sitt uppdrag, att våga testa och även ta hjälp av varandra för att lyckas. Det ska kännas tryggt och roligt att komma till jobbet. Vi stöttar varandra och ser varandra som kollegor och medmänniskor.

Om Biometria

Biometria är ett företag som verkar inom skogsnäringen med uppgift att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på den svenska virkesmarknaden. Biometria vill vara en drivande och tydlig aktör i den digitala värdekedjan och vara en självklar partner inom branschen. Vi lägger stort värde vid att möjliggöra en mer hållbar hantering av vårt lands viktigaste och främsta råvara, skogen.

Vill du veta mer?

Undrar du något rörande vår IT-organisation, hör då av dig till Olle Håkansson, tfn 010-228 50 26 eller Jan-Erik Wikman, tfn 010-228 50 90.

Frågor rörande vår tjänsteorganisation besvaras av Oskar Cederlöf, tfn 070-3754035

Fackliga företrädare är Marie Söder för Unionen, tfn 010-228 51 39 och Jens Nordenberg för Akademikerföreningen, tfn 010-228 51 16.

Din ansökan

Är du intresserad av att arbeta som Tjänsteutvecklare, Systemutvecklare, Produktägare, Infrastrukturtekniker eller kanske IT-arkitekt hos oss på Biometria?

Välkommen att höra av dig till oss och berätta vem du är och vad du vill jobba med. Skicka din ansökan till rekrytering@biometria.se eller hör av dig till någon av ovanstående kontaktpersoner. Vi hanterar ansökningar löpande så ta chansen nu!

Skicka din ansökan nu
Ladda ner som PDF

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.

Läs mer om Dataskyddsförordningen