Driftstörning i att ladda vissa BI-rapporter VIOL 3 (AT1)

Just nu upplever vi störningar vid laddning av vissa BI-rapporter. Felsökning pågår Läs mer

Starttid 2024-05-08 kl. 17:00

Nytt leveransområde inom VIOL 3-programmet etableras - Jonas Fagerström ansvarig för LO Omläggning

Jonas Fagerström har kontrakterats för att driva arbetet i det nyinrättade leveransområdet Omläggning inom VIOL 3-programmet. Jonas har under våren drivit en förstudie för omläggningen och tar nu ansvar för det nya leveransområdet som blir verksamt från 1 augusti då Jonas även går in i programledningen.   

Omläggningen från VIOL 2 till VIOL 3 kräver en tydlig förändringsledning för att säkerställa nödvändig process-, teknisk- och organisatorisk förmåga. LO Omläggning kommer att ansvara för denna förändringsledning och därmed att VIOL 3 är körbart för Biometrias kunder från och med när parallelldriften påbörjas vid halvårsskiftet 2024.  

− Jonas har lång erfarenhet av att jobba med förändringsledningsfrågor från flertalet organisationer och branscher. Vi ser att den erfarenheten är precis det vi behöver för att kunna gå i mål med driftsättningen av systemet, säger programchef Per Johansson.

Jonas har arbetat som managementkonsult i flera år, de senaste två åren som egen konsult i olika förändringsprogram. Han har lång erfarenhet som förändringsledare och har drivit utveckling på internationell nivå i samtliga världsdelar, med stor vana att arbeta med komplexa frågor i utmanande miljöer inom både personalintensiva branscher och produktionsindustrin. Han har även erfarenhet av arbete med IT-system ur ett styrgrupps- och produktägarperspektiv och har lett stora organisationer.

Jonas, som är kvar i programmet fram till VIOL 3 är etablerat, utgår från Stockholm men kommer frekvent att arbeta vid kontoret i Sundsvall.  ​​​​​​

Jonas Fagerström ansvarar för nya leveransområdet Omläggning från 1 augusti.

05 Jul 05 Nyheter VIOL 3