VIOL 3: Kundtestmiljön AT1 stängd för tillfällig utbyggnad av prestanda

Kundtestmiljön AT1 stänger den 30/4 kl. 16.00 och öppnas så snart som möjligt den 2/5, dock allra senast 08.00 den 3/5. Läs mer

Starttid 2024-04-30 kl. 16:00 Sluttid 2024-05-03 kl. 08:00

Viktig information om testbart i release PI 24

VIOL 3 programmet har i programinkrement (PI) 24 utvecklat trettio features. Sedan tidigare finns kännedom om nyttjandet av PI 25 i tillverkningsplanen. Det är alltid en utmaning att försöka förutse vad som kommer ske framåt i tiden. Saker inträffar som påverkar planer och förutsättningar. Med det sagt så kommer här en sammanställning av vad som kommer vara testbart för kund i release PI 24, systemversion 0.32.0 av VIOL 3. Releasen sker den 21/10. Informationen är uppdelad i områden.

Följande är testbart i release PI 24 i kundtestmiljön:

  • Användbarhet: Hantera sortimentsgrupp, det går nu att utesluta handelssortiment ur en sortimentskategori. Detta är av vikt för transportkunder i VIOL 3.
  • Förbättringar: numera finns ID och version på Transportuppgifter. Valuta är nu låst till SEK.
  • Justera mätorder: här kommer det bra, efterfrågade grejer. Nu är det möjligt att ändra stockmätning och kvalitetsklassning på utvalda destinerade sortiment.
  • Makulering och Omsändning: Funktionaliteten är byggd, dock kommer integrationer UT först i release PI 25. Denna funktionalitet går endast att testa med rollpaketet Biometria administratör. Det rollpaketet får inte kund, om tester ändå vill köras var god kontakta er affärskonsult.
  • Mätningsrelaterade gap: Slutlevereras här i release PI 24. Samtliga gap som är inplanerade till VIOL 3 1.0 levereras och är testbara.
  • Prisgap: här kommer Prisområde, vilket är en värdeterm som håller information om en avgränsad och definierad geografi utifrån begreppet LLD (Land, Län, Distrikt)
  • Rapporter: kommer justerade/nya rapporter för tjänsteområde: Produktion, Redovisning och BI. Alla levererade rapporter är testbara.
  • Certikonto: anpassat för att kunna hantera kvantiteter som beräknas och redovisas i VIOL 3 och testbart i denna release.

Har du frågor vänligen kontakta din affärskonsult eller tillverkningschef Petter Widén.

 

29 Sep 29 Nyheter VIOL 3