Problem med IRIS

Just nu kan det vara svårt att få igenom mätningar via IRIS på vissa mätplatser Läs mer

Starttid 2024-05-15 kl. 15:47

Jan Byström ny styrgruppsmedlem VIOL 3

Jan Byström, SCA Skog, efterträder Lovisa Haglöf, Stora Enso, i styrgruppen för VIOL 3.
Jan arbetar som affärschef med ansvar för centrala virkesaffärer på SCA Skog och har cirka 30 års erfarenhet från branschen.

Han har en långt gången relation med Biometria och dess företrädare och sitter även i styrgruppen för SCA:s VIOL 3-arbete där flera av personerna från SCA som genomför tester av VIOL 3 ingår.

 VIOL 3 är ett projekt som tagit lång tid att slutföra och min förväntan på rollen i styrgruppen för VIOL 3 är att kunna bidra med kunskap i hur virkesmarknaden fungerar och de krav som finns kopplade till den, säger Jan Byström.

I styrgruppen för VIOL 3 ingår både medlemmar som representerar branschen, och medlemmar från Biometria. Styrgruppen fattar de inriktningsbeslut för VIOL 3 som inte behöver gå upp till Biometrias styrelse.

 Jan kommer att tillföra en bred kompetens från industrin kompletterat med en djup förståelse för VIOL 2 till styrgruppen för VIOL 3 som vi har stor nytta av. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Jan och få ta del av hans erfarenheter i framdriften av VIOL 3 programmet och kommande Go Live, säger programchef Per Johansson.

17 Nov 17 Nyheter VIOL 3