VIOL 3: Kundtestmiljön AT1 stängd för tillfällig utbyggnad av prestanda

Kundtestmiljön AT1 stänger den 30/4 kl. 16.00 och öppnas så snart som möjligt den 2/5, dock allra senast 08.00 den 3/5. Läs mer

Starttid 2024-04-30 kl. 16:00 Sluttid 2024-05-03 kl. 08:00

Internt acceptansgodkännande Paket 1 och återöppning av kundtestmiljön AT1

Programmet har gjort ett internt acceptansgodkännande av funktionaliteten som levereras i Paket 1. Varje projekt har tagit fram en rekommendation där produktägare, tjänsteansvariga, projektledare och testledare har utvärderat kvaliteten i sina leveranser. Arbetet med rekommendationen har gjorts utifrån en beslutad process där avvikelser, avsteg och kända fel utifrån det projekten avsett leverera i Paket 1 har dokumenterats.
Godkännandet har genomförts i ett särskilt beslutsmöte där rekommendationerna för varje projekt redovisats och beslutet om att öppna Paket 1 leveransen för kunderna i kundtestmiljön AT1 har fattats i samråd med Leveransområdesansvarig för delprojekt Tillverkning.
Detta innebär att Kundtestmiljön AT1 åter öppnas efter rensning med leveransen av Paket 1 idag, måndag 4/12 klockan 13:00.

I samband med att kundtestmiljön AT1 åter öppnas för våra kunder tillgängliggörs även en klon (Biometria validation reference) av det data som fanns i AT1 innan rensningen den 23/11.
Syftet med Biometria validation reference av AT1 är att ge våra kunder en möjlighet att se hur saker var upplagda tidigare i Affärssystemet (Microsoft Dynamics). Detta görs för att underlätta när kunderna ska lägga upp sitt eget data på nytt.

Biometria validation reference finns tillgänglig fram till 31/1, och ni kommer åt den via denna länk. Ni som tidigare haft åtkomst till Kundtestmiljön AT1 behållit er organisationstillhörighet för att kunna se rätt data. Vänligen observera att ni har era ursprungliga behörigheter, och detta medför en risk att ni kan råka ändra ert eget data i Biometria validation reference.

 

04 Dec 04 Nyheter VIOL 3